ГолосUA
11:33 25/09/2010

Сьогодні у Києві висадять понад 30 тисяч дерев

Сьогодні уу рамках місячника з благоустрою столиці стартує перший суботник.

Як повідомили у прес-службі КМДА, під час місячника планується прибрати всі київські парки та сквери, висадити понад 30 000 дерев та 10 000 кущів більш ніж 60 порід.

На столичні вулиці вийдуть не тільки працівники підприємств та управлінь Київської міськдержадміністрації, наразі вже відгукнулося більше тисячі волонтерів з громадських організацій, які готові приєднатися до благородної справи – зробити своє місто чистішим.

«Ми запрошуємо всіх киян вийти з дітьми на суботники та посадити своє родинне дерево. «Київзеленбудом» заготовлена достатня кількість саджанців, тому кияни можуть вже зараз звертатися з заявками до ЖЕКів або районних відділень зеленбуду. Зауважу, що дерева будуть видаватися абсолютно безкоштовно тим, хто проявить таку ініціативу», – сказав заступник голови КМДА Віктор Сівець. />  
Начальник Головного управління з благоустрою Сергій Рюмшин пообіцяв звернутися до столичної влади з проханням відродити давню традицію та дарувати переможцям конкурсу комунальну техніку, яка в майбутньому сприятиме покращенню благоустрою району.

 

Читайте также по теме