ГолосUA
07:07 20/04/2009

Сьогодні «Укрпошта» працює у вихідному режимі

У великодній понеділок, 20 квітня, Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта», буде працювати у недільному режимі.

Завтра, 21 квітня, поштові відділення повернуться до звичайного режиму роботи, повідомила ЛігаБізнесІнформ.

При необхідності відділення «Укрпошти» можуть встановити інший режим роботи, узгодивши з місцевими органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування.

Нагадаємо, напередодні, на Великдень «Укрпошта» оголосила вихідний для всіх своїх об’єктів, а 18 квітня працювала у звичайному режимі. «Укрпошта» забезпечує розвиток державного інформаційного простору, доставляючи періодичні друковані видання в усі населені пункти країни. На підприємстві працює більше 100 тисяч працівників (з них 46 тисяч — листоноші).

Мережа підприємства охоплює понад 15 тисяч поштових відділень зв’язків, з них майже 10 тисяч — у сільській місцевості. Одним об’єктом поштового зв’язку в середньому обслуговується територія, розміром 38 кв.км, зокрема : у містах — 3 кв.км; у селах — 51 кв.км; одне поштове відділення в середньому обслуговує 8 тис. осіб у містах, і більше 1 тисячі — у селах.

 

Читайте также по теме