Сьогодні увечері підприємці на Майдані будуть обирати собі нову координаційну раду

 

Для уникнення розколу сьогодні ввечері підприємці, противники Податкового кодексу, на Майдані Незалежності в Києві обиратимуть собі нову координаційну раду.

Про це сказав в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту один із членів координаційної ради підприємців на Майдані, народний депутат Михайло Волинець.

“Сьогодні ввечері ми зберемося з усіма лідерами (координаторами мітингу — ред.) і вирішимо усі суперечливі питання, які зараз є”, — сказав Волинець.

За його словами, серед координаторів акції дуже багато “ветеранів Майдану, голів великих громадських організацій, які мають особисту думку та будуть її відстоювати. Однак, як зазначив, Волинець, порозуміння вони знайдуть.

Разом із тим він зазначив, що один із координаторів Олександр Данилюк, який оголосив себе єдиним лідером підприємців на Майдані, є дуже харизматичною особистістю із великими амбіціями, і обов'язково буде присутній під час вечірньої зустрічі. Також він спростував заяву О. Данилюка про те, що сьогодні будуть демонтувати сцену. Він зазначив, що така заява прозвучала через непорозуміння.

Як сказав у розмові із кореспондентом ГолосUA один із членів координаційної ради, останній раз до координаційної ради входило понад 50 людей і тому прийняття рішень значно ускладнювалося. Сьогодні ж зранку від О. Данилюка по смс-розсилці, яка була організована ним же до всіх членів прийшло повідомлення, що вона розпущена. Він також підтвердив слова О. Данилюка, що в координаційну раду входила низка “засланих козачків”, які намагалися відтягнути проведення акції для того, щоб у людей зменшився інтерес.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...