ГолосUA
11:47 06/05/2009

Соколовський: заява Ю.Продана щодо відсутності постачальників і споживачів нафти для аверсу Одеса – Броди не відповідає дійсності

Заява міністра палива та енергетики Юрія Продана щодо відсутності постачальників і споживачів нафти для аверсного режиму нафтопроводу «Одеса – Броди» не відповідає дійсності.

Про це сьогодні заявив уповноважений Президента з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський, передав кореспондент ГолосUA.

«У мене складається враження, що у Кабміні зараз панує епідемія близорукості та втрата пам’яті. Хотів би нагадати Ю.Продану, що питання поставок нафти закрито», — зауважив уповноважений Президента.

Нагадаємо, раніше Ю.Продан заявляв, що не бачить компаній, які були б зацікавлені в запуску нафтопроводу Одеса – Броди в аверсному режимі.

«На жаль, на сьогоднішній день немає того ввласника нафти, який би здійснив відповідні заходи, і покупця нафти немає на західному напряму… Ми розіслали пропозиції провідним організаціям, підприємствам, які зацікавлені або в отриманні відповідної нафти, або мають свою нафту. На жаль, ніхто не відгукнувся», — сказав він.

О.Каретнікова 

Читайте также по теме