ГолосUA
09:18 20/06/2010

Соціологи проводять замовні соцопитування – КПУ

Соціологи дедалі більше проводять замовні соцопитування.

Про це сказав лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко.

Зокрема, коментуючи результати соціологічного опитування, присвяченого 100 дням діяльності нової влади, яке провів Фонд "Демократичні ініціативи" ім.І.Кучеріва Петро Симоненко наголосив, що враховуючи те, “що відбувається у нас, і те, яким чином проводяться ті чи інші соціологічні опитування, я, зазвичай не коментую результати цих опитувань”.

“У даному випадку при підготовці нової виборчої кампанії багато що є замовленим", — заявив він.

За словами політика, суспільство зараз дуже серйозно хворе і в багатьох питаннях ще не розібралося, що для нього представляє дійний інтерес і як ці інтереси воно може захищати.

"Так от, суспільство хворе, а соціологи цей факт особливо активно використовують під час виборчої кампанії. Вони вирішують зовсім інше завдання. Вони не сприяють протверезінню суспільства та осмисленню того, що відбувається, але лише проводять ці замовні соціологічні опитування", — зазначив Петро Симоненко.

Нагадаємо, Фонд "Демократичні ініціативи" ім.І.Кучеріва провів соціологічне опитування, присвячене 100 дням діяльності нової влади. За результатами дослідження, якби вибори до Верховної Ради відбулися найближчої неділі, Комуністична партія України отримала би 2,9% голосів виборців.

За матеріалами ІМК />  

Читайте также по теме