ГолосUA
17:56 06/07/2010

Справа директора «Еліта-центру» знову направлена до Генпрокуратури

Справа генерального директора «Еліта-центру» Ігора Циганка знову направлена до Генеральної прокуратури для додаткового розслідування.

Таке рішення було проголошене сьогодні в Апеляційному суді міста Києва, передав кореспондент ГолосUA.

Згідно з інформацією, до остаточного рішення Генпрокуратури Циганок перебуватиме під вартою.

За словами брата та представника захисту в суді І. Циганка Вадима Циганка, рішенням Апеляційного суду були враховані і підтверджені всі докази захисту, які, в свою чергу, показали повну неспроможність як досудового, так і судового слідства.

«У рамках висунутого звинувачення за статтею 191 ч.5 «Розтрата грошей» повністю слідством не доведено скільки грошей отримував Ігор, куди він їх витрачав, яким чином будувався об’єкт, скільки грошей витрачено на об’єкт за вулицею Шмідта 34/42, яка вартість цього будівництва, терміни будівництва, яким чином саме Ігор порушував закон за цією статтею, за якою його звинуватили. Друга стаття – 358 ч.2,3 – «Підробка документів». Суд сьогодні оголосив, що не встановлено, яка група осіб порушила закон, проте це стверджується у вироку. Також не вказано, яка сума і яким чином саме Ігор підроблював документи, оскільки в експертизах, які були представлені, було доведено, що Ігор доступу до печаток, якими завірялись документи, не мав,» — наголосив В. Циганок.

Нагадаємо, 16 березня 2009 року Шевченківський районний суд Києва засудив Ігора Циганка до 8 років позбавлення волі. Пізніше прокуратура Києва просила Апеляційний суд збільшити до 11 років термін ув’язнення гендиректора. На сьогодні І. Циганок вже чотири роки перебуває в слідчому ізоляторі.

М. Олексевич />  

Читайте также по теме