ГолосUA
12:49 22/07/2010

Справу Лозинського передадуть до суду вже у серпні (додано ГОЛОС)

Екс-депутат від Блоку Юлії Тимошенко Віктор Лозинський вже ознайомився із 34 з 38 томів кримінальної справи проти нього.

Про це повідомив генеральний прокурор України Олександр Медведько на прес-конференції після проведення розширеної колегії Генпрокуратури, передав кореспондент ГолосUA.

/> (ГОЛОС)

«Справа складається з 38 томів. Лозинський у нас ознайомився із 34 томами, наскільки я пам’ятаю. Інша особа, яка знаходиться під вартою — єгер Перепелиця — ознайомився із 35 томами», — заявив О. Медведько.

За його словами, у Генеральній прокуратурі сподіваються на свідомість затриманих, а також, що 3-4 томи вони прочитають до кінця липня — перших числах серпня. Він зазначив, що Генпрокуратура розраховує направити справу до суду вже у серпні.

Нагадаємо, 16 червня 2009 року за участі депутата Верховної Ради від БЮТ Віктора Лозинський було скоєно вбивство. Троє людей (колишній начальник райвідділу міліції Голованівського району Кіровоградської області Михайло Ковальський, колишній прокурор Голованівського району Євген Горбенко та депутат Віктор Лозинський) умисно нанесли важкі тілесні ушкодження громадянину Валерію Олійнику, зокрема із застосуванням вогнепальної зброї, які спричинили загибель потерпілого.

К. Коваленко
 

 

Читайте также по теме