ГолосUA
14:01 19/12/2009

Справу Лозинського розвалюють?

Рішення про звільнення екс-начальника міліції Голованівська Михайла Ковальського може бути першим кроком до розвалу справи про вбивство Володимира Олійника.

Про це заявили джерела в Генеральній прокуратурі України.

«За якийсь час будуть відпущені під підписку двоє колишніх співробітників Голованівської міліції і екс-прокурор Євген Горбенко», — припустив співрозмовник, додавши, що за таких умов після виборів Президента України , можливо, справа і розвалиться само собою.

М. Ковальський підозрюється в тому, що разом з колишнім народним депутатом від БЮТ Віктором Лозинським і екс-прокурором Голованівського району Кіровоградської облатсі Євгеном Горбенком до смерті забили людину.

У Кіровоградській області ходять чутки про те, що протягом останніх місяців родичі Ковальського позичали у друзів гроші. Нібито для того, щоб підкупити слідство і змінити запобіжний захід. />  
Видання додзвонилося до М. Ковальського. До телефону підійшов він сам, але відповідати на запитання не захотів: «Йде слідство, які можуть бути розмови?!», — обурився Ковальський і кинув трубку.

За матеріалами: «Сегодня»

 

Читайте также по теме