ГолосUA
14:33 14/08/2010

Сталлоне очолив рейтинг кращих акторів бойовиків

Сильвестр Сталлоне очолив рейтинг кращих акторів жанру фільмів-бойовиків світового кінематографа.

Такі дані стали результатом проведеного в країнах Євросоюзу соціологічного дослідження.

Друге місце в рейтингу зайняв американський актор Брюс Вілліс, якому загальносвітове визнання приніс в 1988 році фільм "Міцний горішок".

Третя позиція дісталася Арнольду Шварценеггеру, який утвердився як зірка світового кінематографа після виходу в 1984 році кінокартини "Термінатор".

У своїх коментарях Сильвестр Сталлоне зізнався, що завжди розглядав Брюса Вілліса і Арнольда Шварценеггера як дуже небезпечних кінематографічних суперників.

"Я дуже уважно стежив і продовжую стежити за тим, які ролі отримують конкуренти і дуже їм заздрю, якщо у них виявляються кращі ролі і кращі сценарії", — заявив 64-річний голлівудський актор.

Варто відзначити, що на четвертій позиції опинилася жінка — Лінда Хемілтон, що отримала широку популярність за роль Сари Коннор у фільмах "Термінатор" і "Термінатор 2: Судний день". На п’ятій позиції — бельгієць Жан-Клод Ван Дамм, на шостій — Стівен Сігал, на сьомій — Чак Норріс.

Сталлоне здобув всесвітню популярність в 1976 році, зігравши роль боксера в кінокартині "Роккі". З виходом в 1982 році бойовика "Рембо: Перша кров" він перетворився на культового актора цього гостросюжетного жанру.

Нещодавно, 7 серпня, голлівудський актор Сильвестр Сталлоне разом з Дольфом Лундгреном і Джейсоном Стетхемом відвідали Київ для презентації пригодницького бойовика "Нестримні" в рамках світового промо-туру.

За матеріалами: NEWSru.ua, Кореспондент

 

Читайте также по теме