ГолосUA
17:27 16/08/2010

Стан госпіталізованих дітей з Ніжинського інтернату — задовільний

Стан госпіталізованих дітей з Ніжинського дитячого будинку-інтернату — задовільний.

Про це сьогодні повідомила заступник міністра охорони здоров’я Раїса Мостовенко, передала прес-служба відомства.

За її словами, Міністерство охорони здоров’я тримає на постійному контролі цю ситуацію. /> «Станом на 14:00 16 серпня у Ніжинській міській лікарні на лікуванні в інфекційному відділенні знаходиться дев’ять дітей. Стан дітей задовільний», — наголосила посадовець та додала, що двоє дітей, які знаходилися в реанімації, вже переведені до інфекційного відділення, а шестеро дітей з інфекційного відділення — до школи-інтернату.

Як зазначила заступник міністра охорони здоров’я, за попереднім серологічним дослідженням виключено можливість зараження вірусом грипу типу А та В.

Р. Мостовенко також зауважила, що хворі в повній мірі забезпечені необхідними лікарськими засобами, а в інтернаті проводиться добовий моніторинг лікаря-інфекціоніста центральної міської лікарні. «З 22:30 п’ятниці не зареєстровано жодного випадку нового захворювання», — наголосила вона.

Крім того, заступник урядовець повідомила, що наразі в інтернаті встановлено 10 вентиляторів для покращення перебування дітей у зв’язку зі спекою.

 

Читайте также по теме