ГолосUA
17:16 16/06/2010

Стати лідером «Нашої України» для Наливайченка не найкращий варіант — політолог

Екс-голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко міг би очолити «Нашу Україну», але для нього це далеко не найкращий варіант.

Про це у під час прес-конференції розповів політолог, директор компанії GMT Group Анатолій Луценко, повідомила його прес-служба.

«З точки зору «Нашої України», Наливайченко виглядає досить органічним як лідер партії. Бо «Наша Україна» вже звикла до «парашутистів», тобто людей, які, не маючи жодної приналежності до партії, спускаються на керівні посади», – підкреслив експерт.

На його думку, такі дії не будуть комфортним та оптимальним варіантом для Наливайченка, враховуючи занедбаний стан партії. «Особливо в тому випадку, якщо він хоче реалізовувати себе як політик нового покоління», – наголосив директор GMT Group.

Нагадаємо, у ЗМІ з’явилася інформація від керівництва «Нашої України» про те, що екс-голова СБУ Валентин Наливайченко найближчим часом очолить цю партію. Нібито Віктор Ющенко планує відійти від активної політичної діяльності та очолити громадську організацію. />  

Читайте также по теме