ГолосUA
11:50 08/10/2008

Столична міліція затримала «серійного» нападника

Працівниками відділу карного розшуку Подільського РУ ГУ Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві затримано підозрюваного у розбійних нападах на автозаправні станції та магазини столиці. 

Про це повідомили кореспонденту Голос.UA в прес-службі МВС. 

За допомогою зброї 30-річний уродженець Херсонської області безперешкодно заволодівав значними сумами грошових коштів. 

За його словами, він постійно мріяв мати власний престижний автомобіль та достатньо грошей. Покращити власний бюджет вирішив шляхом розбійних нападів. При скоєнні злочинів використовував газовий та пневматичний пістолети, місце схованки яких, наразі, встановлюють правоохоронці.

Зараз злочинець знаходиться під вартою. Йому вже пред’явлено обвинувачення у 3 розбійних нападах у Подільському районі столиці. Також доведено його причетність до скоєння аналогічного злочину на супермаркет у Шевченківському районі столиці 11 січня 2008 року. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, 20 листопада минулого року в приміщенні АЗС "Рось", що на вул. Костянтинівській, 72, невідома особа під погрозою застосування вогнепальної зброї відкрито заволоділа грошима в сумі 11 тисяч 250 гривень.

30 грудня 2007 року в приміщенні АЗС "Лукойл" на проспекті Правди, 5 невідомий під погрозою пістолета відкрито заволодів коштами в сумі 629 гривень. В цей же день чоловік з каси магазину "Продукти", що на вул. М. Гречка, 18, викрав 4 тисячі 500 гривень.

Читайте также по теме