ГолосUA
19:00 03/12/2010

Столична влада до Міжнародного дня інвалідів вручила людям з обмеженими можливостями ключі від квартир

 

До Міжнародного дня інвалідів столична влада вручила ордери на квартири робітникам підприємств Українського товариства сліпих та Київського дослідно-виробничого підприємства «Контакт» Українського товариства глухих.

Привітав дітей та їхніх батьків від імені голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова заступник голови КМДА Леонід Новохатько, повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Проблеми людей з особливими потребами не вирішуються одним днем. Тому на них повинна звертатися увага не лише 3 грудня – у Міжнародний день інвалідів – про це треба пам’ятати постійно. Ми повинні працювати над цим системно. І якщо суспільство, влада, хочу наголосити, – і засоби масової інформації – об’єднаються, то ми зможемо багато зробити для людей з функціональними обмеженнями. Потрібно об’єднати фінансові можливості міського бюджету, громадських організацій і бізнесу. Адже ми, київська влада, без підтримки громадськості і журналістів не зможемо зробити те, що необхідно», – підкреслив Леонід Новохатько.

Нагадаємо, що 25 листопада поточного року відбулася зустріч міської влади з керівниками понад 40 міських громадських організацій інвалідів, з якими КМДА тісно співпрацює. Були намічені основні плани на майбутнє.

Читайте также по теме