Столичний БЮТ невдоволений депутатським суботником у парку Слави

 

 

 

color="#000000">Фракція БЮТ у Київраді висловила невдоволення проведеним депутатами 23 жовтня суботником у парку Слави і збирається провести власний.
color="#000000">

 

color="#000000">Про це заявила голова фракції «Блок Юлії Тимошенко» у Київській міській раді Тетяна Меліхова, передав кореспондент ГолосUA.

 

color="#000000">«Ініційований владою суботник – це суцільна показуха на порожньому місці. Кілька депутатів і чиновників показово помахали лопатами під об’єктивами камер», — прокоментувала Т. Меліхова.

 

color="#000000">За її словами, «більшості Попова-Черновецького» потрібно посадити дерева в найменш озеленених районах Києва, а не щороку висаджувати рослини в одному з центральних парків на схилах Дніпра. Вона також висловила бажання
color="#000000">зібрати свою толоку в нових районах міста, щоб провести спільний із місцевими жителями суботник без супроводу ЗМІ.

 

color="#000000">Нагадаємо, в суботу 23 жовтня в київському парку Слави депутати і співробітники секретаріату Київської міської ради на чолі з Олесем Довгим провели суботник, який широко розрекламували в пресі.

Читайте также по теме