ГолосUA
10:50 15/03/2010

Столичний осередок «Фронту Змін» обрав політичну раду

Київська міська територіальна парторганізація «Фронту Змін» провела чергову конференцію, на якій обрала свою політичну раду.

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі організації.

До ради увійшли 10 осіб: Ігор Баленко, Андрій Боніславський, Вадим Гордін, Юрій Дерев’янко, Роман Козій, Геннадій Кривошея, Олег Магаляс, Андрій Мельничук, Валерій Мещеряков, Руслан Руденко.

Політична рада діятиме на постійній основі.

За словами Голови Ради партії «Фронт Змін» Андрія Іванчука, обрання ради засвідчує, що становлення Київської міської територіальної парторганізації відбулося. «Ми підбиваємо підсумок становлення столичної партійної організації. На сьогодні ми вже відбулися як політична сила, ми представлені в усіх районах, в нас повністю структурована організація. На сьогоднішній день сформовано керівні органи, люди пройшли дуже відповідальний період – президентську кампанію. Ми всі згуртувалися, хтось не витримав, пішов. І так відбулося становлення нашої політичної сили. І сьогодні я хотів би всім вам подякувати за те, що ви прийняли це відповідальне рішення», — сказав Андрій Іванчук, звертаючись до учасників конференції.

 

Читайте также по теме