ГолосUA
18:21 30/08/2010

Суд скасував рішення про підписку про невиїзд стосовно мера Немирова, який і так вже втік

Апеляційний суд Вінницької області 25 серпня скасував рішення Ленінського районного суду Вінниці, який в свою чергу змінив запобіжний захід з утримання під вартою на підписку про невиїзд мера Немирова Віктора Качура.

Нагадаємо, міліція затримала Качура за підозрою у хабарництві.

Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Вінницькій області.

"Апеляційний суд скасував рішення Ленінського райсуду про звільнення на підписку про невиїзд мера Немирова", — йдеться в повідомленні.

Апеляційний суд також зобов’язав Ленінський райсуд повторно розглянути клопотання прокуратури Вінницької області про продовження на 4 місяці терміну арешту мера Немирова Качура.

Нагадаємо, Ленінський райсуд Вінниці виніс відповідне рішення 20 серпня, після чого Качур не з’явився за місцем проживання, і слідче управління ГУ МВС у Вінницькій області оголосило його в розшук.

24 червня співробітники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС у Вінницькій області затримали Качура за підозрою в отриманні 1,85 млн. гривень хабара.

26 червня Ленінський райсуд Вінниці обрав запобіжним заходом для Качура утримання під вартою строком на 2 місяці до 25 серпня.

 

Читайте также по теме