ГолосUA
15:52 27/11/2009

Суркіс пропонує кандидатуру Луческу на посаду тренера збірної України

Президент федерації Григорій Суркіс запропонував би головному тренеру "Шахтаря" Мірчі Луческу стати тренером збірної України.

"Якщо на це погодиться президент "Шахтаря" Рінат Ахметов, то я би з задоволенням запропонував найуспішнішому європейському тренеру, що працював в Україні Мірчі Луческу прийняти збірну України", — зазначив він.

"Можливо, це рішення зніме питання про те, який тренер нам потрібен. Луческу — тренер, який стабільно досягає результату, який двічі перемагав у Кубку УЄФА, у якого зараз виступає багато збірників і молодих кваліфікованих футболістів, і я готовий запропонувати виконкому, якщо буде на те добра воля президента "Шахтаря", щоб Луческу за сумісництвом очолив і збірну України", — наголосив Г. Суркіс.

"Думаю, в даному випадку не буде нічого страшного в тому, що ми порушимо головний постулат, якого ми останніми роками дотримувалися щодо суміщення постів. Сподіваюся, Ахметов розгляне це питання і вважайте, що я розраховую і на підтримку "Шахтаря", і на підтримку Виконкому. Це я вперше ділюся з вами такою думкою, яка викристалізувалася у мене після довгих роздумів", — підсумував він.

За матеріалами: ТСН

 

Читайте также по теме