ГолосUA
11:09 27/04/2010

Суверенітету України не загрожує оренда території для Чорноморського флоту — Симоненко (Додано звук)

Оренда території для Чорноморського флоту РФ не загрожує суверенітету України. />  

ГОЛОС

Про це лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко сказав кореспонденту ГолосUA.
 

«Це та політика, яка потрібна Україні, виходячи з того, яке питання ми вирішували. А ми вирішували питання виходу України з кризи, питання вартості енергоносіїв для України. Ми вирішували питання наповнення Державного бюджету, збереження робочих місць, рівня заробітної плати, і наша фракція виходила, в першу чергу, з того, що Україна, захищаючи свої інтереси, використовуючи ті можливості, які вона має, вирішує свої нагальні проблеми», — сказав він.

Лідер українських комуністів наголосив, що такий крок означатиме покращення стосунків з Росією. «А це означатиме підтримку наших базових галузей промисловості — металургійна, хімічна, енергетична, — конкурентоспроможність наших виробників. Тобто ми виходили з того, що Чорноморський флот не є загрозою для суверенітету України. Треба дивитись з іншої сторони — Україна здобула для себе певні позитиви», — підкреслив політик.

П. Симоненко також прокоментував дії опозиції під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради. «Сьогоднішні події зайвий раз продемонстрували те, хто думає за майбутнє України, а хто згідно зі своєю фашистською ідеологією намагається нав’язати свої погляди іншим», — наголосив він.

Лідер КПУ також зауважив, що значна кількість людей, які сьогодні стояли під парламентом, прибули сюди не за власним бажанням. «Вони просто шукають можливість далі прожити, і зрозуміло, як саме вони з’являються під парламентом. Але я хочу, щоб вони розуміли: їхня участь — це підтримка антиукраїнської політики», — резюмував він.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме