ГолосUA
07:50 06/09/2010

Таксисти невдоволені планами С.Тігіпка — погрожують влаштувати страйк

На зібранні II з’їзду таксистів в Будинку профспілок 500 делегатів розкритикували викладені віце-прем’єром Сергієм Тігіпком плани Кабінету міністрів підвищити технічні вимоги до автомобілів таксі і змусити таксистів платити відрахування до Пенсійного фонду.

Як повідомляє КоммерсантЪ-Украина у своїй публікації "Таксисты проехались по планам Кабмина" (Автор — Артем Скоропадський),  для переговорів з владою учасники з’їзду вирішили створити робочу групу, а в разі невиконання їхніх вимог організувати всеукраїнський страйк.

Делегати обговорили підготовлені Кабінетом міністрів зміни до закону "Про автомобільний транспорт", які передбачають посилення технічних вимог до машин таксі у зв’язку з проведенням в Україні чемпіонату Євро-2012 — наприклад, квотування кількості машин таксі в містах і нормування їх кольору.

У підсумку делегати вирішили створити робочу групу для переговорів з урядом. Якщо вимоги не будуть задоволені, ця ж група стане оргкомітетом з проведення всеукраїнського страйку таксистів.

За матеріалами: КоммерсантЪ-Украина />  

Читайте также по теме