ГолосUA
15:08 03/10/2008

Тарифи на опалення для пільговиків не зростатимуть

Не зважаючи на те, що у Києва є проблеми з оплатою за газ, для пільгових категорій населення тарифи на комунальні послуги не зростатимуть. Про це сьогодні повідомив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

За словами Голубченка, у Києва немає жодних технічних проблем з підготовки до опалювального сезону, але є глобальна проблема по оплаті за газ, повідомляє кореспондент Голос.UA.

«Відповідно до цього, КМДА планує збільшити тарифи в 3-4 рази для підприємств, які будуть варіюватися залежно від сфери діяльності підприємств. Проте для звичайних громадян ціни не зростуть. Щоправда, в елітних будинках ціни все ж можуть підвищити, але КМДА використовує всі можливості, щоб цього не відбулося», — зазначив він.

Також Анатолій Голубченко заявив, що не всі райони подали звіт про готовність будинків до опалювального сезону. Серед тих, що не подали, є Подільський, Солом’янський, Деснянський і Дарницький райони. Ця звітність складає 88-90%.

«Таких витрат на підготовку до опалювального сезону, як цього року, не було з 1992. Цього року було видано 700 млн. гривень замість звичайних 20 млн.»,- зазначив Анатолій Голубченко.

Читайте также по теме