ГолосUA
13:23 17/10/2008

Тарута: уряд має 10 днів для прийняття антикризових рішень

Голова Індустріального союзу Донбасу Сергій Тарута вважає, що український уряд має не більше 10 днів для прийняття проекту заходів з подолання фінансової кризи.

Як повідомив кореспондент Голос.UA, про це він заявив сьогодні під час засідання «Українського форуму».

«Український уряд протягом 7-10 днів повинен терміново схвалити пакет рішень для виходу з фінансової кризи, як це зробила Росія. Якщо цього не відбудеться, то наслідками стануть масові звільнення, зупинка підприємств та страйки», — сказав він.

Сергій Тарута повідомив, що деякі підприємства вже почали скорочувати свої витрати та зменшувати штат працівників.

«Українське суспільство повинне вплинути на Президента та змусити його відмовитися від проведення виборів. Наскільки мені відомо, сьогодні Президент зустрічається з представниками Міжнародного валютного фонду. Я впевнений, що вони ніколи не виділять для України кошти, якщо буде йтися про перевибори», — підкреслив голова Індустріального союзу Донбасу.

«Сьогоднішні дії уряду — це запізніла відповідь на наші серпневі звернення, коли ситуація ще не була такою загрозливою»,-  наголоисв Сергій Тарута.

Він переконаний, що головними діями уряду, крім прийняття антикризового пакету, повинні стати інфраструктурні проекти, в яких можна використати великий людський потенціал та збільшити замовлення промисловості.

 

Читайте также по теме