ГолосUA
08:01 24/09/2009

Тедеєв назвав Луценка «хронічним брехуном»

 Затриманий правоохоронцями Роберт Тедеєв не є родичем народному депутату Ельбрусу Тедеєву.

Про це заявив Ельбрус Тедеєв, коментуючи відповідну заяву міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.

«Я не знаю Луценка досить близько, але те, що він хронічний брехун, – це факт!» – сказав Е. Тедеєв.

«Ця людина, затримана міліцією, не є для мене ні рідним, ні двоюрідним, ні троюрідним, ні десятиюрідним братом! Я можу замовити своє генеалогічне древо, де будуть усі мої брати і сестри, і надати його вам, журналістам», — заявив депутат.

При цьому Е. Тедеєв відмовився прокоментувати слова міністра про свою причетність у минулому до організованої злочинності.

«Ця людина (Луценко) адже навіть не вибачиться (за свої слова)»,– поскаржився депутат.

«На відміну від нього, я, де б не виступав (на спортивних змаганнях), приносив Україні тільки славу, принаймні, пиятик-гулянок не було. Це його право, нехай заявляє, що хоче», — заявив Е. Тедеєв.

Як повідомляв ГолосUA, 23 вересня міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що правоохоронці затримали двоюрідного брата народного депутата від Партії регіонів України Ельбруса Тедеєва Роберта за підозрою в причетності його до так званих «бандитських розборок» в Голосіївському парку столиці.

11 вересня близько 23.00 на території Голосіївського парку відбулася перестрілка, в результаті якої двоє людей поранено, одна людина вбита. Р. Тедеєв втік з місця події на машині депутат Е. Тедеєва «Мерседес» S-класу.

За матеріалами «Коммерсант-Украина»

 

Читайте также по теме