ГолосUA
14:52 16/09/2010

Теффту сподобались українські правоохоронці

Посольство США в Україні передало спецпідрозділам МВС та СБУ захисні костюми і роботизовані пристрої для виявлення і знешкодження вибухонебезпечних об’єктів.

На церемонії був присутній Посол США в Україні Джон Теффт, повідомив кореспондент ГолосUA.

За словами Посла, американські спеціалісти високо оцінили роботу київських правоохоронців під час проведення обміну досвідом між українськими та американськими правоохоронними підрозділами. “Я дуже радий, що українські правоохоронці показали високий рівень професіоналізму”, — сказав Дж. Теффт.

Обладнання коштує понад 300 тис. дол. США та було передане після проведення спеціального тренінгу з питань безпечного знешкодження вибухових пристроїв за участі спеціалістів з ФБР. Тренінг був покликаний поглибити знання правоохоронців про безпеку як спеціалістів, які працюють на місці злочину, так і звичайних громадян, які можуть опинитися поблизу.

Цей тренінг і передача обладнання відбулися в рамках багаторічного співробітництва представників правоохоронних органів США і України, мета якого полягає у вдосконалення шляхів протидії можливим терористичним загрозам в Україні.

Я. Кривцун />  

Читайте также по теме