ГолосUA
15:46 19/01/2009

Теленацрада проти «Comedy club» та «Сімпсонів»

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення рекомендує українським телекомпаніям утриматися від показу низки програм та передач, які порушують закон щодо захисту суспільної моралі.

Про це повідомила прес-служба Нацради.

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі провела моніторинг телепередач, та зазначила перелік тих, які не варто було б транслювати.

Таким чином, згідно з висновками комісії, Національна рада рекомендує утриматися від показу передач «Речовий доказ», «Свідок», «Найвідоміші українські маніяки», які транслювалися в ефірі телеканалу НТН; дотримуватися приписів Національної експертної комісії щодо серіалу «Сімпсони», який транслював М1.

Утриматися від показу фільму «Пожирачка чоловіків», який транслювався 18.11.2008 о 23 год. 07 хв. в ефірі телеканалу «1+1».

Також Нацрада просить утриматися від показу передачі «Постскриптум», яка транслювалася в ефірі телеканалу ТВ «Центр» 27.09.2008 та 11.10.08 о 21 год., а також від показу розважальної передачі «Comedy club» (російської та української версії), яка транслювалася в ефірі «Нового каналу» протягом серпня та вересня 2008 року.

«Національна рада звертається до керівників усіх телерадіоорганізацій взяти цю інформацію до відома», — йдеться у повідомленні.

 

Читайте также по теме