ГолосUA
06:47 03/04/2009

Тернопільський даішник знімав порно на «Візир»

У місті Жовни Тернопільської області співробітник ДАІ займався виготовленням і розповсюдженням порнографії. Пікантність ситуації в тому, що даішник при цьому користувався штатним приладом для визначення швидкості транспортних засобів «Візир».

Про це повідомили у Жовнінському управління ДАІ, передають «Подробности».

Співробітник ДАІ виготовляв фото і відео — останнє за допомогою хитрих маніпуляцій, перегонки даних «Візира» через спеціальні комп’ютерні програми. />  
Сюжети для своїх «картин» даішник придумував сам, але всі вони перетиналися з його основною роботою, а дія порнографічних фільмів, із зрозумілих причин, відбувалася на дорогах. Свою «творчість» співробітник автоінспекції продавав у вільний від роботи час на місцевому ринку. Саме там, під час чергової перевірки контрафактної продукції, його й затримали.

«На жаль, ми поки не можемо визначити, скільки дисків він (співробітник ДАІ) встиг реалізувати, — сказав начальник Жовнінського управління ДАІ Олександр Ромчук. — Проте за кількістю і ступенем різноманітності знайдених у нього удома записів можна припустити, що він займався зйомками вже близько року».

За словами О. Ромчука, серед знайдених правоохоронцями фільмів були, наприклад, «Щоденник мотоцикліста», «Автоінспекція нравів-3», «Червоний жезл» та інші.

Тепер режисерові у погонах, згідно ст. 301 Кримінального кодексу України, загрожує штраф від ста до трьохсот неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на термін до трьох років. 

Читайте также по теме