ГолосUA
09:50 07/05/2010

«Тернопільський радіозавод «Оріон» не змогли продати з дев’ятого разу

ВАТ «Тернопільський радіозавод «Оріон» залишається у державній власності. Конкурс із продажу підприємства, запланований регіональним відділенням ФДМУ в Тернопільській області, не відбувся через відсутність заяв претендентів.

Про це повідомили 7 травня у прес-службі РВ ФДМУ в Тернопільській області. />  

Це був дев’ятий конкурс за останні три роки.

Конкурс з продажу пакету акцій розміром 96,13% статутного капіталу ВАТ «Тернопільський радіозавод «Оріон» мали проводити з використанням відкритості пропонування ціни за принципом аукціону. Як зазначив начальник регіонального відділення Михайло Шкільняк, продати пакет акцій підприємства доволі складно через те, що придбати його може лише промисловий інвестор. За весь час, коли пакет акцій виставляли на конкурси, не було жодного реального претендента.

Проте ВАТ «Оріон» залишається привабливим об’єктом для приватизації. Зокрема, у 2009 році підприємство реалізувало промислової продукції на 32 млн грн, (із яких експортна частка становила 17,5 млн грн), що свідчить про потенціал заводу. Стартова ціна пакету акцій ВАТ »Оріон» під час конкурсу становила 32 млн 728 тис. грн.

Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області повідомило, що подальшу долю пакету акцій визначатимуть уже у наступному році.

За матеріалами: ЗІК
 

Читайте также по теме