ГолосUA
08:44 23/09/2010

Терьохін: Мене звільняють через моє невдоволення Податковим кодексом

Голову парламентського комітету з питань митної політики Сергія Терьохіна хочуть відкликати з посади через його невдоволення урядовим проектом Податкового кодексу.

Про це він заявив з трибуни парламенту, передав кореспондент ГолосUA.

Політик зазначив, що його комітет два дні тому отримав проект податкового кодексу, і він його встиг прочитати. “Мабуть, ще гірший Податковий кодекс був зразка 97 чи 98 року, автором теж був Азаров (Прем’єр-міністр Микола Азаров — ред.), нічого з тої пори не помінялося — 268 підпунктів понять, які суперечать законодавству”, — зазначив він.

На його думку, документ написано такою мовою і такими стандартами, що не має відношення до податкового обліку. Також, за словами С. Терьохіна, податок на розкіш, зокрема, на літаки, становитиме 50 коп. з кілограма злітної ваги, так, приватний реактивний літак Джет буде платити 5 тис. грн. на рік.

“Можу пообіцяти: де б я не працював, спокою податковим аматорам я не дам, і мені буде ще краще бути відстороненим від цього документу. Ми відкрили ящик Пандори! Ви можете прийняти рішення — всіх представників опозиції викинути з комітетів, відіслати всіх представників опозиції в неоплачувану відпустку і спокійно собі працювати!”- підсумував С. Терьохін. />  

Читайте также по теме