ГолосUA
05:50 10/08/2010

Ті, хто змушують платити за автопарковки у Севастополі — шахраї, — мер міста

 Усі автопарковки на території Севастополя, окрім містечка Балаклава, відтепер безкоштовні. Про це повідомив керівник міста Валерій Саратов на брифінгу. За словами губернатора, розпорядження про платні парковки «було видане з порушеннями, але ми це розпорядження скасували, і сьогодні ніхто ніякого права стягувати з автолюбителів гроші за паркування не має». />  

В.Саратов назвав шахраями осіб, які стягували гроші за автопарковки. За його словами, «їх затримувала у суботу міліція, тому що вони намагалися, як і раніше, стягувати гроші». Голова міста попросив «севастопольців нікому ніяких грошей за автопарковку не давати, за винятком Балаклави — там є Агентство розвитку Балаклавського району, воно, відповідно до законодавства, вже кілька років здійснює автопарковки в центрі Балаклави». Як додав він, «ми там іншого рішення не знайшли для того, щоб контролювати, і машини швидше виїжджали, враховуючи, що в Балаклаві просто немає території для автопарковок. Решта всіх парковок у Севастополі незаконна».

Глава міськадміністрації ще раз закликав «усіх севастопольців не платити гроші за автопарковку. Це шахраї. Треба не соромитися телефонувати до міліції, до міськадміністрації, вживатимемо заходи реагування».

За матеріалами: УНІАН

 

Читайте также по теме