ГолосUA
10:15 20/01/2010

Тігіпко не підтримуватиме ні Тимошенко, ні Януковича

Учасник виборчих перегонів Сергій Тігіпко заявив, що провів консультації з кандидатами в президенти Віктором Януковичем і Юлією Тимошенко, але свою позицію — не підтримувати жодного з них в другому турі- не змінив.

Про це він заявив в інтерв’ю журналістам у середу.

"Так, я провів переговори і з Юлією Тимошенко, і з Віктором Януковичем — в один день. Є певні пропозиції, але поки що моя позиція не змінилася", — сказав політик.

Тігіпко підкреслив, що, як і раніше, не буде пропонувати своїм виборцям підтримувати якогось із цих кандидатів у другому турі. Разом з тим він припустив, що ситуація може змінитися, якщо він побачить "якісь дії з боку самих кандидатів". Зокрема, він пояснив, що ні Тимошенко, ні Янукович не говорять про конкретні серйозні зміни в країні, а тільки обіцяють.

"Зараз я зайняв позицію рівновіддалену, нехай проводять між собою політичну боротьбу", — заявив Тігіпко.

Політик також прогнозує, що учасники другого туру президентських виборів ще захочуть проводити з ним консультації. "Проте не думаю, що це змінить мою позицію", — сказав він.

Нагадаємо, що за даними обробки 100% електронних протоколів дільничних виборчих комісій, Тігіпко посів третє місце на виборах, набравши 13,06% голосів.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

 

Читайте также по теме