ГолосUA
12:43 12/03/2010

Тігіпко підтвердив, що радився з міжнародними дипломатами щодо роботи в уряді

Віце-прем’єр-міністр України Сергій Тігіпко підтвердив інформацію про те, що радився про можливість своєї роботи в уряді Миколи Азарова.

Про це він повідомив під час прес-конференції у столиці, передав кореспондент ГолосUA.

«Дійсно, я провів переговори з багатьма міжнародними дипломатами і з послами, і чітко пробував визначити їх позицію. Не приймав рішення до останнього. Але вже було коли рішення про підписання закону змін до регламенту, коли більшість вже була створена, це для мене означало одне — рішення уже є і ми вже знаходимось в інші ситуації. Після цього ти йдеш в опозицію, чи йдеш робити справу. Мені здається, що зараз є всі шанси зробити справу, тому я в уряді», — пояснив він.

При цьому він зазначив, що у питанні легітимності уряду та парламентської більшості покладається на Конституційний Суд і у випадку позачергових парламентських виборів готовий балотуватися як лідер партії «Сильна Україна».

Нагадаємо, що сьогодні газета «КомерсантЪ-Україна» оприлюднила інформацію про те, що Сергій Тігіпко радився щодо своєї роботи в уряді Миколи Азарова з міжнародними дипломатами.

А. Береза

 

Читайте также по теме