ГолосUA
12:08 25/03/2010

Тігіпко розказав про пріоритетні завдання уряду

Україна вбачає перспективи співпраці України та Європейського Союзу в рамках виконання Порядку денного асоціації «Україна — ЄС» на 2010 рік та інтеграції України до Європейського Союзу.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Сергій Тігіпко на зустрічі з головою Представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Мануелем Пінту Тейшейрою, повідомили ГолосUA в прес-службі Кабінету міністрів.

«Серйозним поштовхом для поглиблення інтеграційних процесів буде консолідованість дій влади та реформування економіки країни», — вважає С.Тігіпко. Він наголосив, що поступове наближення України до ЄС у політичній та економічній сферах сприятиме подальшому розвитку відносин між Україною та європейськими країнами.

Голова Представництва ЄС в Україні Посол Жозе Мануел Пінту Тейшейра підкреслив, що Європейський Союз позитивно сприйняв призначення С. Тігіпка на посаду віце-прем’єр-міністра України, відповідального за економічні реформи та інтеграційні процеси, й очікує на успішну співпрацю.

С. Тігіпко зазначив, що Президент і Прем’єр-міністр України зацікавлені у проведенні реформ та в підвищенні соціальних стандартів життя українців. «Високі стандарти демократії, ринкові реформи та політична стабільність у державі дозволять не лише підвищити конкурентноздатність країни, а й дадуть позитивний сигнал для Європейського Союзу», — сказав він.

 

Читайте также по теме