ГолосUA
17:20 08/10/2010

Тігіпко: Україна буде демонструвати стале економічне зростання

Щорічні збори Керуючих МВФ та Світового банку проходять у надзвичайно важливий час для світової економіки, коли країнам потрібно не лише визначатися із власною стратегією для забезпечення економічного зростання, а й координувати свої дії з іншими державами.

Про це сьогодні заявив у Вашингтоні Віце-прем’єр-міністр України Сергій Тігіпко, який очолює українську делегацію на Щорічних зборах Керуючих МВФ та Світового банку, повідомила прес-служба уряду.

Віце-прем’єр-міністр України взяв сьогодні участь у Пленарному засіданні МВФ та Світового банку, під час якого основна увага приділялася аналізу нинішнього стану економіки та обговоренню моделі подальшої співпраці з міжнародними фінансовими організаціями. 

Як наголосив у Вашингтоні Сергій Тігіпко, наша держава має чіткий план дій для досягнення стійкого економічного зростання. 

«Саме продумані комплексні дії України зможуть вивести нас уже в наступному році на дефіцит бюджету 3.5% і створять гарні умови для інвесторів, які відчують наше бажання допомогти їм працювати в нашій країні. Я переконаний, що гірші часи для України позаду і що найближчим часом ми будемо демонструвати стале економічне зростання», — зазначив у своєму зверненні до учасників Щорічних зборів. />  

 

Читайте также по теме