ГолосUA
10:09 27/03/2010

Тігіпко зізнався, що відстоював Кужель до останнього

Віце-прем’єр-міністр з економічних питань Сергій Тігіпко зізнався, що відстоював екс-голову Держкомпідприємництва Олександру Кужель на посаді до останнього.

Про це він сказав у ефірі ток-шоу «Велика політика» на телеканалі «Інтер», передав кореспондент ГолосUA.

«Так, я ходив до яких тільки міг рівнів, щоб Кужель було залишено. Але її не підтримали фракції, бо вона не належить ні до комуністів, ні до Блоку Литвина, ні до Партії регіонів. Більше того, жорстко їх критикувала під час виборів. Моїм бажанням було, щоб Кужель залишилася, бо вона фахівець у цій справі, вона має також велику підтримку підприємців, вона вже напрацювала багато рішень, які, на жаль, не були проведені через парламент», — висловився він.

Водночас, Тігіпко запевнив, що зробить все, аби уряд ідеї Кужель почув.

Посадовець підкреслив, що його запросили до уряду, як фахівця, а також людину, за якою було 13,5% українців на президентських виборах.

«Але я сьогодні не маю фракції, а коаліційний уряд поділив, фактично, всі Міністерства і всі комітети, у тому числі і Держкомпідприємництва. Для мене це було певною поразкою, але й певним завданням. Треба пробиратися у парламент, мати свою фракцію», — наголосив Сергій Тігіпко.

І. Носальська

 

Читайте также по теме