Тимошенко: 1 лютого у Верховній Раді відбувся обмін між Президентом та депутатами

color="#000000">
face="Times New Roman, serif">
size="4">1 лютого Верховна Рада здійснила обмін пролонгації повноважень з Президентом країни.

face="Times New Roman, serif">
size="4">Про це заявила лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко журналістам перед допитом у Генеральній прокуратурі України, передав кореспондент ГолосUA.

color="#000000">
face="Times New Roman, serif">
size="4">«Вчора відбулися дивні речі, тому що депутати, які, по суті, є сьогодні департаментом Президента, пролонгували повноваження собі на півтора роки і на півроку Президенту. Скажіть, будь-ласка, де, в якій країні світу, таке може бути, щоб самі чиновники пролонговували собі безкінечно повноваження, не допускаючи людей до виборів? Як міг Президент зробити такий “change” з депутатами – вони йому пролонгують на півроку, а він їм киває головою, щоб вони собі на півтора року пролонгувала з усіма пільгами, профілакторіями та іншими благами», — наголосила вона.

Нагадаємо, що вчора Верховна Рада України ухвалила зміни до Конституції, якими передбачається збільшення терміну повноважень народних депутатів до 5 років — наступні парламентські вибори мають відбутися у жовтні 2012 року, а президентські — у березні 2015 року. “За” проголосували також деякі члени БЮТ і НУ-НС.

Читайте также по теме