ГолосUA
14:33 29/04/2010

Тимошенко через Інтернет закликала громадськість консолідуватись

Громадськість та опозиційні політичні сили зобов’язані консолідуватися та створити передумови для оголошення дострокових виборів до Верховної Ради.

Про це заявила лідер об’єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко під час першої он-лайн конференції з відвідувачами її персонального сайту, повідомила її прес-служба.  

"Ми знаємо, що у парламенті немає більшості, але ми бачили, що опір не приніс ніякого результату – ратифікація відбулася. Залишається тільки денонсація. Тобто потрібна інша більшість у Верховній Раді. Вибори мусять змінити якість більшості в парламенті", — сказала політик.

На її думку, зміна влади в Україні може відбутися в тому числі завдяки і громадянам, які можуть допомогти в цьому всім опозиційним силам. "Щодо допомоги — допомогти нам можливо! Треба розуміти, що така угода (про Чорноморський флот) не є добром для України. По-друге, ми маємо усвідомлювати, що зараз немає чесних шляхів доводити інформацію, наприклад, на телебаченні. Третє. Ми зобов’язані консолідуватися, щоб влада розуміла, що опір є. Наш опір — і в парламенті, і на вулицях, але треба створити координаційну систему – Комітет захисту України", — переконана вона. />  

Читайте также по теме