ГолосUA
13:47 12/07/2010

Тимошенко: для арешту Ігоря Діденка не було жодних підстав

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що для арешту колишнього заступника голови НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка не було жодних підстав, оскільки він демонстрував свою готовність співпрацювати зі слідством.

Про це в понеділок повідомила прес-служба Ю.Тимошенко.

"Для всіх стало очевидним, що зміна запобіжного заходу на арешт під собою не має ніяких підстав. Людина чесно виконувала свої зобов’язання, ходила і давала всі свідчення, просто її докази нікому не потрібні. І все, що зараз відбувається – це тільки заради того, щоб легалізувати відібрання у держави 5,4 мільярдів доларів, в тому числі з Державного бюджету, на тіньову компанію "Росукренерго", за якою стоять Янукович, Бойко, Фірташ і Льовочкін", — сказала Юлія Тимошенко, коментуючи хід засідання Печерського районного суду міста Києва щодо обрання відносно Ігоря Діденка міри запобіжного заходу.

Юлія Тимошенко також піддала сумніву об’єктивність майбутнього судового рішення. "Я не вірю в правосуддя в нашій країні, я не вірю, що може бути прийнято рішення на користь правди і закону. Це рішення буде оголошено через півтори години, але, судячи з того, як відбувався судовий процес і, взагалі, як сприймалися всі докази, я переконана, що рішення суду було написано ще в кабінеті у Януковича, воно зараз не в суді пишеться. Тому у мене немає ніякої надії, як і у багатьох людей, на будь-яке правосуддя в нашій державі", — зазначила вона.

 

Читайте также по теме