ГолосUA
06:28 22/02/2010

Тимошенко готова багато заплатити за домовленості з Януковичем — Ющенко

Політична ситуація у подальшому залежатиме від того, чи домовиться чинний Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко з Вікторм Януковичем.

Про це заявив Президент України Віктор Ющенко в інтерв`ю телеканалу “Інтер”.

“Проблема в тому, що ми маємо дві політичні сили, які не звикли шанувати закон. Це призводить до тих загострень, які сьогодні є. Коли ми дивимось на післявиборчу ситуацію, то бачимо брудні махінації, як з одної сторони так і з другої сторони. Це те, про що я попереджав і мені шкода віддавати політику у руки тих, хто буде нею маніпулювати." — обурився Віктор Ющенко, коментуючи подальший розвиток подій після виборів.

"Все залежить від того, як домовиться Тимошенко з Януковичем" — наголосив він та додав: " І за це Тимошенко готова заплатити дуже багато."

За словами глави держави вся "мишина возня", яка є зараз направлена на одне — психологічно довести Віктора Януковича до такого стану, коли можна буде зробити паритетну домовленість.

"Ця домовленість заключається в тому, що Тимошенко залишається главою уряду, а Янукович визнається нею Президентом. На цьому ставиться три крапки. Мені дуже хотілось би, щоб нація розуміла про яке шоу йдеться", — підсумував він.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме