Тимошенко готова об’єднатися з Партією регіонів лише довкола проекту “Україна третього тисячоліття”

 

Фракція БЮТ може розглядати об'єднання з фракцією Партії регіонів лише після того, як представники влади визнають Конституцію, розроблену у рамках проекту “Україна третього тисячоліття”.

 

Про це повідомила лідер ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко після Х з'їзду партії, передав кореспондент ГолосUA.

 

Вона нагадала, що минулого року її політична сила була готова на об'єднання з ПР. “Я сама була ініціатором такого об'єднання, тому що Україна втомилася від вождів і було б набагато легше, якби дві найбільші політичні сили представляли ідеї українського народу. Якби так було, у нас не було б зараз проблем напередодні виборів, не було б політичної війни і відсутності консолідації влади. Але тоді Партія регіонів все зруйнувала”, — сказала Ю. Тимошенко.

 

У той же час, відповідаючи на запитання журналістів про те, чи можливий такий союз у подальшому, політик ухилилася від відповіді. “Я не відступаю від своєї політики, яку розпочала зараз. Для нас головне — втілення в життя нашого проекту, згідно з яким усі закони України напише народ. І я готова об'єднатися з усіма, хто підтримає таку ідею. Якщо хтось згодний на таке, тоді можу сказати їм “Ласкаво просимо до об'єднання”, — зазначила Ю. Тимошенко.

Читайте также по теме