ГолосUA
14:00 20/11/2008

Тимошенко готова пожертвувати міністрами і собою

 Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила про те, що вона готова до зміни складу уряду, якщо це допоможе подолати фінансову кризу. />  Про це вона сказала сьогодні під час наради з керівництвом регіональних органів виконавчої влади і міськими головами з питань виконання державного бюджету на 2008 рік передав УНІАН.
 «Я звернулася з пропозицією: якщо хтось з членів уряду, включаючи міністрів і прем`єра, вас не влаштовує і є краща кандидатура, то давайте голосувати в парламенті, як це передбачено», — зазначила прем’єр.
 Вона підкреслила, що вплив фінансової кризи та економічна ситуація, що склалася в країні, сприяють пошуку компромісу в парламенті.
 «Фінансова криза заштовхає всі фракції парламенту в нормальне русло роботи. Тому що кожен аграрій, металург, хімік захоче мати свій антикризовий закон, а в парламенті у всіх фракціях сидять власники підприємств. Тому, скільки б вони не чинили опір усіма чотирма лапами, це єдиний спосіб. Тому, ось побачите, за моїми прогнозами, протягом двох тижнів буде об`єднання. Це буде примусове зближення»,- наголосила Тимошенко.

 

Читайте также по теме