ГолосUA
06:55 22/10/2008

Тимошенко хоче встигнути до початку роботи ВР затвердити антикризові закони

Уряд зараз на своєму засіданні розглядає законопроект, який містить заходи щодо запобігання фінансовій кризі.

Про це повідомив кореспондент Голос.UA.

Відкриваючи засідання Кабінету Міністрів, прем’єр-міністр Юлія Тимошенко наголосила, що «з моменту останньої зустрічі з міністрами до сьогодні в світі не залишилось жодного інвестиційного банку». «Сьогодні ми можемо говорити про абсолютний інший світ, іншу банківську систему», — додала вона.

Юлія Тимошенко особисто відзначила та подякувала міністру фінансів Віктору Пинзенику за його «цілодобові переговори з МВФ». «Надія наша на те, що ми можемо зміцнити нашу фінансову систему, якщо МВФ надасть Україні безпроцентну допомогу», — заявила вона.

Крім того, прем’єр-міністр сказала, що сподівається на 226 голосів ВР для прийняття  законопроекту про заходи щодо запобігання фінансовій кризі.

За словами Юлії Тимошенко, законопроект містить перелік першочергових заходів щодо утримання фінансової стабільності в країні та щодо недопущення радикального спаду економіки. Окрім того, за словами прем’єр-міністра, законопроект передбачає виконання Україною умов світових фінансових організацій, які готові надати необхідну фінансову допомогу.

 

Читайте также по теме