ГолосUA
11:18 05/03/2009

Тимошенко: Хорошковський представляє інтереси «РосУкрЕнерго» в СБУ

Заступник керівника Служби безпеки України Валерій Хорошковський тиснув на енергетичну митницю, щоб державний газ віддали компанії «РосУкрЕнерго».

Як передав кореспондент ГолосUA, таку заяву сьогодні під час засідання уряду зробила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко.

За її словами, людей, які по команді уряду «чесно розмитнили газ», працівники СБУ почали викликати на допити і як наслідок, просто кинули за грати. Зокрема, співпрацівника енергетичної митниці Тараса Шепітька.

«Коли ця напомажена істота з манікюром, педікюром і бріоліном на волоссі, пан Хорошковський, прямо з салону краси вийшов до трибуни Верховної Ради, і спокійно доповідав, що людину (Тараса Шепітька — ГолосUA), яка чесно виконувала свої службові обов’язки, кинув за грати», — обурено заявила прем’єр. />  

За її словами, пан Хорошковський посміхався і доповідав з трибуни ВР коли озброєні «в масках, камуфляжі, з автоматами, бойовики СБУ, кидали на підлогу простих працівників митниці і «Нафтогазу» — люди не завжди таке бачать, і серце в них не в кожного витримає…головне, що вони (Хорошковський і компанія "Росукренерго" — ГолосUA) отримали можливість повернути $5 млрд абсолютно нечесних прибутків».

 

Читайте также по теме