Тимошенко каже, що журналісти не вміють рахувати опозицію

22 січня на Софійській площі були справжні опозиційні сили.

Про це заявила екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко журналістам біля Генеральної прокуратури сьогодні, передав кореспондент ГолосUA.

“На Софійській площі на день Соборності на молитві за Україну на об’єднання спільних зусиль прийшли справжні опозиційні сили. Ми дійсно змогли подивитися: хто не грає в політичні ігри, а хто реально стає в “проломі за Україну”, — сказала вона.

За її словами, на День Соборності в Центр України приїхало люди з усієї України і ЗМІ висвітлювали неправильно інформацію щодо їх кількості. Насправді людей на Софійській площі, на думку Ю. Тимошенко, було набагато більше.

Нагадаємо, 22 січня в Україні святкували День Соборності України й, як передали ЗМІ, на Софійській площі зібралося близько 2 тисяч людей із різних регіонів країни.

Нагадаємо, представник Партії регіонів звинуватив акції опозиції в намаганні роз’єднати людей і висловив думку, що багаточисельних акцій «ми так і не побачили». Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сказав, що «суспільство тому і не пішло під їхні прапори, давши відповідь на питання, наскільки вагомими є їхній авторитет і підтримка серед громадян.»

 

Читайте также по теме