ГолосUA
08:59 31/12/2008

Тимошенко, Литвин, Янукович та Симоненко привітали українців з Новим роком — кожен по-своєму

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, спікер Верховної Ради Володимир Литвин, лідер парламентської опозиції Віктор Янукович та голова Комуністичної партії привітали українців із Новим роком.

Юлія Тимошенко у привітанні наголосила що «рік, що минає, легким та безтурботним не був» та назвала Україну «найкращою в цілому світі країною». «Були і труднощі, і негаразди… Та все ж, ми – вистояли. Україна – сильна держава, якій під силу подолати будь-які проблеми… Я знаю, що наступний рік неодмінно буде кращим. Інакше й бути не може, адже ми живемо в найкращій у цілому світі країні», — йдеться у поздоровленні прем’єр-міністра.

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин у своємупривітанні закликав українців згуртуватися «наперекір викликам та тривогам, які вже постукали у наші двері чи ще чекають за порогом суперечливого і драматичного 2008-го». «Кризовий натиск іззовні та зсередини не привід для зневіри та розпачу, а поклик до наполегливих, осмислених і відповідальних дій. Саме так розуміють свій громадянський і людський обов´язок всі народні депутати, які всупереч затятій протидії поновили діяльність Верховної Ради, ініціювали відбудову практично знищеної системи державної влади та вжиття екстрених заходів для порятунку економіки і збереження життєдіяльності країни», — додав спікер.

Лідер фракції Партії Регіонів Віктор Янукович також переконаний, що українці «прожили непростий рік». «Він заклав немало викликів, які ми повинні будемо здолати у році новому. Ми разом повинні будемо йти цим шляхом, ми підставимо одне одному плече і будемо спільно будувати добро в нашому домі», — йдеться у привітанні Віктора Януковича.

Лідер комуністів Петро Симоненко у привітанні побажав, щоб 2009 рік “став роком добрих починань, а віра у власні сили міцнішала з кожним днем”.

 

Читайте также по теме