ГолосUA
11:00 14/01/2010

Тимошенко напрошується в ефір на «Інтер»

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко попросила ведучого політичного шоу на телеканалі “Інтер” Євгенія Кисельова запросити її на ефір 15 січня разом з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем.

Про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на запитання про те, чи відбудуться її політичні дебати з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем.

“15 січня Янукович матиме дві години ефіру на телеканалі “Інтер”, і я звертаюсь зараз публічно до Кисельова і хочу сказати, що зобов’язання чесних журналістів — створити майданчик для політичних дебатів. І якщо Євгеній Кисельов позиціонує себе як чесний журналіст, то нехай він запросить на найрейтинговіший в країні канал в останній день політичної агітації головного політичного конкурента Януковича, щоб ми змогли провести відкриті і чесні дебати”, — наголосила глава уряду.

Також прем’єр звернулась до керівництва телеканалу ІСТV з проханням запросити на запланований з нею ефір лідера опозиції Віктора Януковича.

Нагадаємо, що нещодавно Юлія Тимошенко публічно запросила Віктора Януковича на публічні дебати з нею, але він відмовився.

А. Береза

 

Читайте также по теме