ГолосUA
19:58 25/01/2010

Тимошенко не здатна ні з ким співпрацювати, бо вона всіх вважає своїми підлеглими — Янукович

Тимошенко не здатна ні з ким співпрацювати, бо вона всіх вважає своїми підлеглими.

Про це йдеться в заяві кандидата в президенти України Віктора Януковича, повідомила прес-служба Партії регіонів.

«Тимошенко не здатна ні з ким співпрацювати, бо вона всіх вважає своїми підлеглими. А конфліктність і невміння знаходити спільну мову, йти на компроміси задля співпраці – ці її риси не дають їй вирішувати проблеми, котрі сьогодні є в нашій країні», — сказав регіонал.

За словами В. Януковича, «провальне керівництво, відсутність розуміння пріоритетів і особисті амбіції» Ю. Тимошенко стали головними причинами сьогоднішньої кризи. «Тепер, на завершальному етапі президентської кампанії, Тимошенко знову обіцяє людям золоті гори. І каже, що виконає все це одразу після виборів. А як вона збирається фінансувати виконання цих обіцянок? За рахунок чого? Запитайте у неї про це. І чому вона не виконувала усіх цих обіцянок (а вона їх робила вже не раз) за п’ять років свого перебування при владі? Відповідь проста: вона вміє тільки говорити, але вона не може добиватися результату», — сказав він.

Нагадаємо, згідно з офіційними результатами Центрвиборчкому, після опрацювання 100% оригіналів протоколів виборчих бюлетенів В. Янукович набрав 35,32% голосів виборців, а Ю. Тимошенко — 25,05%.

 

Читайте также по теме