ГолосUA
18:07 20/01/2010

Тимошенко обговорила з керівниками своїх штабів співпрацю з Тігіпком

Кандидат на посаду Президента України Юлія Тимошенко провела нараду з представниками всіх регіональних виборчих штабів щодо концепції побудови виборчої кампанії перед другим туром виборів Президента.

Про це йдеться на її офіційному сайті.

Зокрема, за словами керівника фракції БЮТ Івана Кириленка, під час наради обговорювалися механізми можливої співпраці з командою Сергія Тігіпка, з яким розпочато переговори щодо підтримки кандидатури діючого прем’єра у другому турі голосування.

"Це два дніпропетровця – Юлія Тимошенко і Сергій Тігіпко. Невже його команда працюватиме на донецьку команду? Це один з наших резервів", — наголосив Кириленко.

Водночас, на його думку, робота з електоратом С. Тігіпка потребуватиме певних зусиль. "Це буде дуже непросто, бо це не означає, що вони одразу ж підуть за нами, але ми звертатимемося до дніпропетровського патріотизму", — додав лідер парламентської фракції БЮТ.

І. Кириленко також зауважив, що Юлія Тимошенко повинна збільшити кількість своїх зустрічей з виборцями на місцях. "Ми дуже великі надії покладаємо на її поїздки", — пояснив він.

 

Читайте также по теме