ГолосUA
09:56 23/04/2010

Тимошенко переконана, що всі опозиційні сили найближчим часом об’єднаються

Всі опозиційні сили найближчим часом об’єднаються.

Таке переконання висловила лідер об’єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

“Я занепокоєна тим, які процеси сьогодні розпочалися в Україні, процеси, які згортають усі демократичні цінності. За цієї влади стабільності в Україні не буде”, — сказала вона.

Тимошенко наголосила, що дії нової влади не сприймає більшість українського суспільства. “Коли приймаються рішення, які викликають обурення у половини країни, ми ніколи не дійдемо до того, що Україна зможе набути партнерів у світі, які розраховують на стабільність в нашій країні. Тому нам (опозційним силам- ред) необхідно негайно об’єднатися”, — підкреслила політик.

Вона зауважила, що докладатиме усіх зусиль, щоб всі представники опозиції об’єдналися в одну команду. “Після підписання харківських угоди ми серйозно активізували переговори з усіма опозиційними силами, вчора-позавчора проводили консультації, і, я думаю, що найближчим часом ми всі будемо об’єднані”, — підсумувала лідер опозиції.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме