Тимошенко пообіцяла виключати з партії всіх, хто проголосує проти її ідей

 

size="4">Кожного, хто голосуватиме проти рішень команди “Батьківщини”, буде виключено з лав партії.

 

size="4">Про це заявила лідер ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко, виступаючи на Х з'їзді партії, передав кореспондент ГолосUA.

 

size="4">Те, що сьогодні відбувається в політиці та в житті країни, провина не тільки нової влади, але й наша. Ми також несемо відповідальність і також робили помилки, і ми мусимо визнати, що в наших рядах є люди, для яких партія стала трампліном для досягнення дріб'язкових матеріальних інстинктів. Є люди, які переступили через десятилітню працю, для того, щоб здобути собі додатковий статус, статус своїм підприємствам та посадам. І це говорить про те, що у нас теж були помилки”, — зазначила вона.

 

size="4">За словами політика, у зв'язку з цим, кадрова політика буде змінюватись. “У наших рядах опинилися люди, які продалися, як тільки з'явилася загроза, як тільки ми опинилися у важких обставинах. Тому сьогодні я закликаю і попереджую одночасно, що того, хто проголосує проти рішення команди, буде дозволено виключити з лав фракції, партії, незалежно від того, чи це стосуватиметься регіону, області, столиці. Тільки так ми зможемо досягнути того, що на вибори, які очікують нас найближчим часом, прийде команда, в лавах якої будуть тільки справжні і віддані своїй партії люди”, — підсумувала Юлія Тимошенко.

 

Читайте также по теме