ГолосUA
17:16 11/03/2010

Тимошенко попередила, що на відпочинок не збирається

Екс-прем’єр-міністр України керуватиме парламентською фракцією БЮТ, своєю партією, політичним блоком та опозицією.

Про це Юлія Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції у Києві, відповідаючи на запитання про те, чи не хоче вони на кілька років піти у відпустку по догляду за онуками, передав кореспондент ГолосUA.

«Я думаю, що ви зараз озвучили справжню мрію Януковича, щоб я пішла десь на 5 років відпочити, а потім прийшла і подивилася, що вже немає української мови, немає державності, немає незалежності, немає стратегічної власності. Ви знаєте, я хотіла би не постфактум констатувати, що в державі відбулися недопустимі процеси, а хотіла би зробити так, щоб ці процеси стали неможливими. Тому, на жаль, відпочивати часу я не буду мати», — наголосила вона.

Окрім цього політик прокоментувала заяви Партії регіонів про те, що вона відтепер не має права з’являтися до сесійної зали парламенту.

«Мені завжди важко зрозуміти хід думок Януковича та Партії регіонів, тому що в нас різна структура мислення, але можу сказати, що буду там я або не буду, хай вони точно знають, що мій дух там буде присутній постійно, і він ніколи не дасть їм зробите те, що вони запланували зробити з Україною. Оце я можу твердо сказати», — підкреслила колишня голова уряду.

Нагадаємо, що сьогодні заступник лідера фракції ПР Олександр Єфремов заявив, що Юлія Тимошенко для того аби потрапити до сесійної зали парламенту повинна стати помічником депутата. "Що стосується присутності в залі, то це не прописано жодним законом і навряд чи це можливо", — додав він.

А. Береза

 

Читайте также по теме