ГолосUA
17:11 16/11/2009

Тимошенко порівняла Ющенка і Януковича з терористами

Президент України Віктор Ющенко підписав закон про підвищення соціальних стандартів, щоб «вбити» уряд.

Про це заявила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, коментуючи підписання главою держави закону про підвищення соцстандартів, повідомили ГолосUA у прес-службі Кабінету міністрів.

«Два кандидати в Президенти – В.Янукович і В.Ющенко – для того, щоб підвищити свої рейтинги, «вбити» уряд і країну спільно проголосували за закон про підвищення соціальних стандартів, який абсолютно неможливо забезпечити фінансово. І Президент сьогодні цей закон підписав», — зазначила Ю. Тимошенко.

«Це – не просто чистий популізм, це – не просто чиста передвиборча технологія, це – колосальна проблема для держави, яку потрібно терміново вирішувати. Це нагадує ситуацію, коли терористи хочуть знищити мирне населення і вкладають бомбу в іграшки і підкидають їх дітям. Так само зробили Ющенко з Януковичем із законом про підвищення соціальних стандартів. Вони в соціальні стандарти вклади велику бомбу, як для фінансової системи України, так і для людей. Таким чином вони хочуть знищити країну, створити надзвичайний стан і на цьому вигравати свої вибори. Я цього ніколи не допущу», — переконана голова уряду.

 

Читайте также по теме